Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Bisonfilet med portvin

Bisonfilet med portvin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Klovdyr Øvrigt - Bisson - Bison

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1,2 kg.bison ribeye filet
5 cl.olie
5 cl.portvin
4 dl.kalvefond
 evt. lidt trøffel i strimler
20 g.smør
 salt
 peber
 
Opskrift:
Brun fileten i meget varm olie og sæt den derefter i ovnen ved 220° i ca. 20 min. Herefter krydrer du den med salt og peber og lader den stege endnu 10 min. mens du af og til hælder lidt kalvefond over den. Tag så stegen ud og hold den varm. Kog stegeskyen op i en gryde sammen med portvin og resten af kalvefonden og tilsæt evt. trøffelstrimlerne. Skær stegen ud i tynde skiver, læg dem op på et varmt fad, hæld lidt af saucen over og server resten ved siden af.

Serveres med Broccoli, porrer og råstegte kartofler vil smage dejligt til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 14987 gange,
og udskrevet 263 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Heide  -  2013-01-09 16:20:32
Det er en rigtig god ret, smager bare godt.