Bisonfilet med portvin

Bisonfilet med portvin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Klovdyr Øvrigt - Bisson - Bison

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
1200 g.bison ribeye filet
5 cl.olie
5 cl.portvin
4 dl.kalvefond
 evt. lidt trøffel i strimler
20 g.smør
 salt
 peber
 
Opskrift:
Brun fileten i meget varm olie og sæt den derefter i ovnen ved 220° i ca. 20 min. Herefter krydrer du den med salt og peber og lader den stege endnu 10 min. mens du af og til hælder lidt kalvefond over den. Tag så stegen ud og hold den varm. Kog stegeskyen op i en gryde sammen med portvin og resten af kalvefonden og tilsæt evt. trøffelstrimlerne. Skær stegen ud i tynde skiver, læg dem op på et varmt fad, hæld lidt af saucen over og server resten ved siden af.

Serveres med Broccoli, porrer og råstegte kartofler vil smage dejligt til.


karakterer:
Opskriften er vist 15866 gange,
og udskrevet 277 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Heide  -  2013-01-09 16:20:32
Det er en rigtig god ret, smager bare godt.