Crannachan

Crannachan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Oprindelsesland : Skotland

SkotlandIndsendt :     

Ingredienser:
 Fint havremel
2.5 dl.piskefløde
3 spsk.lynghonning (almindelig honning kan også bruges)
3 spsk.whisky
500 g.hindbær
 
Opskrift:
Rist havremelet gyldent i ovnen.

Pisk fløden blød og rør honning og whisky i.

Gem nogle hindbær til pynt og drys resten med havremelet. Hindbær og mel vendes i flødeskummet og massen anrettes i glas.

Pynt med bær og mel.





karakterer:
Opskriften er vist 16467 gange,
og udskrevet 314 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
denne dessert er virkelig god! Husk også at drikke en god whisky til