Melbasauce

Melbasauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SaucerRet : Saucer - Dessertsauce

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
350 g.flotte modne hindbær
4 spsk.flydende honning
 
Opskrift:
Blend hindbær og honning. Passér pureen gennem en sigte for at fjerne de små kerner og smag evt. til med yderligere honning. Opbevar melbasaucen i køleskabet i op til et par dag – eller vælg at fryse den. Servér over god vaniljeis gerne sammen med halve, udstene, flåede ferskner.





karakterer:
Opskriften er vist 9838 gange,
og udskrevet 117 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu