Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Melbasauce

Melbasauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SaucerRet : Saucer - Dessertsauce

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
350 g.flotte modne hindbær
4 spsk.flydende honning
 


Opskrift:

Blend hindbær og honning. Passér pureen gennem en sigte for at fjerne de små kerner og smag evt. til med yderligere honning. Opbevar melbasaucen i køleskabet i op til et par dag – eller vælg at fryse den. Servér over god vanilleis gerne sammen med halve, udstene, flåede ferskner.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7712 gange,
og udskrevet 76 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu