Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Vanillecremesauce

Vanillecremesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Dessertsauce

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 stang vanille
5 dl.mælk
6 æggeblommer
150 g.sukker
1 dl.fløde
 


Opskrift:

Flæk vanillestangen og bring den langsomt i kog med mælken. Pisk æggeblommer og sukker lyst i en skål. Hæld mælken i æggene under piskning og tag vanillestangen op. Hold cremen tilbage i gryden og varm op ved jævn varme, til cremen begynder at tykne og hænger fast på bagsiden af skeen. Cremesaucen må ikke koge, så skiller den. Tag gryden fra varmen og rør fløden i. Si saucen. Server den varm eller kold.

Der bliver ca. 6½ dl. sauce.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (15 stemmer)

Opskriften er vist 10821 gange,
og udskrevet 170 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu