Vanillecremesauce

Vanillecremesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Dessertsauce

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 stang vanille
5 dl.mælk
6 æggeblommer
150 g.sukker
1 dl.fløde
 
Opskrift:
Flæk vanillestangen og bring den langsomt i kog med mælken. Pisk æggeblommer og sukker lyst i en skål. Hæld mælken i æggene under piskning og tag vanillestangen op. Hold cremen tilbage i gryden og varm op ved jævn varme, til cremen begynder at tykne og hænger fast på bagsiden af skeen. Cremesaucen må ikke koge, så skiller den. Tag gryden fra varmen og rør fløden i. Si saucen. Server den varm eller kold.

Der bliver ca. 6½ dl. sauce.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (15 stemmer)

Opskriften er vist 11800 gange,
og udskrevet 202 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu