Udblød rosiner, svesker og dadler i vand i ca. 30 minutter og si vandet fra.
Rist tørrede chili, sennepsfrø og ingefær i olie i en gryde, til chilien får farve.
Tilsæt de tørrede frugter, vand, tamarind, salt og sukker.
Kog det sammen til en tyk masse.
Rens og hak de friske chilier og tilsæt dem.
Rist spidskommenfrøene på en tør pande.
Kom dem i en morter og stød dem fint.
Kom spidskommen i chutneyen.
Kog chutneyen i endnu 10 minutter.
Hæld chutneyen på rengjorte glas.
Luk til.
Opbevares mørkt og køligt.
Tips:
Den flydende tamarind kan erstattes med 25 g. fast tamarind opløst i ½ dl kogende vand.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1
(15 stemmer)
Opskriften er vist 10356 gange, og udskrevet 147 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider