Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sursyltede blommer

Sursyltede blommer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Frugt - Blommer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.sveskeblommer
5 dl.hvidvinseddike
250 g.sukker
1 laurbærblad
 


Opskrift:

Prik blommerne og kom dem i en krukke. Hæld eddiken over. Lad det trække i 1 døgn.

Bring halvdelen af eddiken i kog sammen med sukker og laurbærblad.. Kom lagen i et rengjort glas og afkøl den. Kom blommerne i. Luk til.

Opbevares i køleskab.

Tips:

Blommerne er fine som tilbehør til stegt kød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8750 gange,
og udskrevet 138 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Julie  -  0000-00-00 00:00:00
Godt for stemmen hvis man synger (=