Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Squashkage (diabetes)

Squashkage (diabetes), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Squash

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Squashkage (diabetes), billede 4 Squashkage (diabetes), billede 1 Squashkage (diabetes), billede 2 Squashkage (diabetes), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
100 gram Perfect Fit Perfect Fit en fedt og sukkererstatning. Kan erstattes af ATWEL.

1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
240 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Ingefær, frisk
1 spsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
   
0.5 dl. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

300 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
100 gram Rosiner 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. rosiner vejer ca. 50 gram
1 spsk. Appelsinskal, reven 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Opskrift:
Squashen rives groft.

Æg og vanillesukker piskes. Øvrige ingredienser blandes i efterfølgende.

Bages i en springform ca. 24 cm. i diameter ca. 175 grader C. alm. ovn i 45-60 minutter.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Squashkage

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (17 stemmer)

Opskriften er vist 87326 gange,
og udskrevet 3045 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 8244 (1962 kcal)
KJ pr. Pers. 687 (163 kcal)
Vægt ialt 960 gram
Vægt pr. Pers. 80 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 858 KJ (204 kcal)
Protein 5.1 gram
Fedt 6.8 gram
Kulhydrat 29.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Annie  -  2013-08-15 08:54:45
Har bagt denne skønne kage mange gange. vi er vilde med den. Kan anbefale at lave samme opskrift, bare med revet gulerod i stedet. Giver samme skønne resultat.

Jens ove  -  2011-06-18 14:52:51
Jeg bagt den mange gange og, jeg synes der burde tilsættes lidt salt. 1/2--1 tsk.

Mathilde  -  2011-03-14 17:13:42
http://www.facebook.com/album.php?aid=2115528&id=1204121792&l=da8d4f376a i må gerne snuppe fotos :)

Mathilde  -  2011-02-23 18:56:29
Brugte mandler istedetfor rosiner, to vanillestænger istedetfor vanillesukker (og var løbet tør for kanel) og fordelte dejen i små muffinforme af papir - smager skønt!