Blommesnaps
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Vodka Indsendt : Red : |
|
|
Halver blommerne, fjern kernerne og bland med vodka (gin kan også bruges), sukker og kanel. Blandingen hældes på flaske og vendes dagligt indtil alt sukkeret er opløst (ca. 4 dage). Lad det stå mørkt og køligt 3 måneder. Ryst blidt med mellemrum. Filtrer. Kan nu serveres.
|
|
Opskriften er vist 76572 gange,
og udskrevet 1579 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Inger - 2019-08-14 11:56:02 Rigtig dejlig, sød i smagen. Er god til dessert, ostebord og til en god kage og kaffe. Bruger et syltetøjsglade og hælder på karaffel når den er filtreret. Blommerne kan bruges i en blommetærte. Husk at oplyse gæsterne om at der er vodka i blommerne, da der måske er en der ikke vil ha' spiritus. Houmann - 2019-06-19 19:42:56 Der står i opskriften at blandingen skal stå mørkt og køligt i måneder. Er et køleskab for koldt? Bess - 2012-07-18 21:05:43 Er meget spændt. blommerne var ret sure, så der skal ihvertfald sukker til.brugte snaps i det for vodka.Har i flere år lavet snaps på andre bær. Jesper - 2011-08-11 20:26:40 SVAR til Brian: nej det er det bestemt ikke:-) der var jeg fraråde sukker og kanel hvis du er ude efter slivovitz Brian - 2009-10-17 16:03:28 Er det ikke en slags slibowitch john - 2009-09-10 10:59:39 Det må da være nemmere at bruge et syltetøjsglas.Det er næsten umuligt at få blommerne ned i en flaske og ud igen!Når snapsen er færdig med at trække sidder der meget snaps tilbage i blommerne,de kan mases gennem en sigte. Sonja - 2009-09-10 10:57:44 Skal blandingen ikke fortyndes? Skal det i så fald være før eller efter blandingen har stået i 4 måneder? Før eller efter filtrering? Pia - 2009-08-12 13:56:55 Kanelen giver snapsen en rigtig god smag til ostebordet ved årets julefrokost Lene - 2007-12-16 12:45:33 Den kan jeg godt anbefale, den er bare rigtig god, jeg kom ikke kanel i |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne