Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Agurker i dilddressing

Agurker i dilddressing, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SalatRet : Salat - Salater

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 agurker
 
 Dressing:
2 bdt.dild
0.5 dl.majsolie
2.5 dl.creme fraiche 18 %
0.25 dl.piskefløde (kan udelades)
0.5 tsk.citronsaft
1 tsk.hvidvinseddike
 salt
 peber
 
Opskrift:
Hæld det meste af dilden og lidt salt i et blenderglas. Lad blenderen køre indtil dilden er hakket.

Tilsæt majsolie. Bland godt, tilsæt dernæst creme fraiche, evt. fløde, citronsaft og hvidvinseddike. Smag til med salt og peber. Agurkerne skrælles og halveres på langs, hvorefter kernerne tages ud. Agurkerne skæres i halvmåneformede skiver på ½ cm. tykkelse. Agurkeskiverne vendes i dressingen.

Anretning:
Anbringes på et fad og lige inden serveringen drysses fintklippet dild hen over agurkerne. Efter kort tid trækker en del af saften ud af agurkerne. Det gør denne salat meget let og mild i smagen. Den passer meget fint sammen med de lidt kraftige pastasalater, og så er den et smukt skue.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (6 stemmer)

Opskriften er vist 21479 gange,
og udskrevet 458 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Ruth  -  0000-00-00 00:00:00
meget god men brugte ikke så megen olie og skrællede ikke agurkerne. Det syns jeg er synd. Men dejlig ret her i sommertiden og drivhuset vælter i agurker