blå Castello eller gedeost100 g. blå Castello eller gedeost
50
g.
crema ost - fromage blanc - 70 % flødeost ikke at forveksle med smelteost50 g. crema ost - fromage blanc - 70 % flødeost ikke at forveksle med smelteost
0.5
dl.
yoghurt eller ymer0.5 dl. yoghurt eller ymer
0.5
dl.
olivenolie0.5 dl. olivenolie
lidt
frisk timian lidt frisk timian
1
knsp.
cayennepeber1 knsp. cayennepeber
salt salt
peber peber
Opskrift:
Pastaen koges al dente i let saltet vand og skylles godt igennem.
Tomaterne skæres i både, og olivenkødet skæres fra stenene, gulerødderne julienneskæres, dvs. i tynde strimler.
Blå castello eller gedeost. Flødeost, yoghurt eller ymer samt olien blendes til en lind masse.
Tilsættes fintklippet timian samt cayennepeber og smages til med salt og peber.
Dressingen blandes med pasta, tomater, oliven og gulerødder.
Tips:
Salaten får en god karakteristisk smag både med blå castello og gedeost.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 9032 gange, og udskrevet 150 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider