Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fettuccine med parmaskinke, emmentaler og artiskokker

Fettuccine med parmaskinke, emmentaler og artiskokker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Pastasalat

Hovedingrediens : Pasta - Pasta

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
200 g.pennepasta
1-2 artiskokker eller 200 g. artiskokhjerter på dåse
100 g.parmaskinke
100 g.emmentaler
50 g.grønne oliven uden sten
50 g.sorte oliven
2 stilkebladselleri
50 g.pinjekerner
 
 Dressing:
1 tsk.dijonsennep
0.4 dl.rødvinsvinaigre
0.6 dl.vindruekerneolie
 lidtvand
 salt
 peber
 


Opskrift:

Kog pastaen al dente i let saltet vand. Skyl med koldt vand.

Artiskokkerne koges i ca. ½ time i let saltet vand. Bladene pilles af, og bundene renses for skæg og skæres i skiver. Parmaskinke og emmentaler skæres i tynde strimler. De grønne oliven skives, og de sorte skæres fri af stenene. Sellerien skæres i skiver. Pinjekernerne ristes på en tør pande.

Bland alle ingredienser på nær oliven, som gemmes til at pynte med. Sørg for at lægge artiskokbladene dekorativt med kødsiden nedad.

Salaten overhældes med dressingen, der er smagt til med salt og peber.

Tips:

En herlig pastaret til sensommeren og tidligt efterår.

I stedet for artiskokker kan der bruges skovsvampe, der er blancheret i let saltet vand.

Egner sig godt som både forret og hovedret.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 15585 gange,
og udskrevet 324 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu