Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Conchiglie-pasta puttanesca med tomat, ansjoser og tun

Conchiglie-pasta puttanesca med tomat, ansjoser og tun, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Salat - SalaterRet : Salat - Salater

Hovedingrediens : Pasta

PastaUkendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
200 g.conchiglie-pasta (muslingeformet)
 
 Dressing:
100-150 g.frisk tun eller dåsetun i vandlage
0.2 dl.tør hvidvin hvis der bruges frisk tun
10 g.ansjoser
1 tsk.koncentreret tomatpure
0.5 fedhvidløg
0.2 dl.jomfruolivenolie
1 dl.mayonnaise
0.5 dl.creme fraiche 18 % eller ymer
1 knsp.Cayennepeber
 salt
 peber
 
200 g.tomater
12 sorte oliven
1 lille rødløg
1 tsk.kapers
 lidtsalvie
 


Opskrift:

Pastaen koges al dente i rigeligt vand tilsat salt. Når den er færdigkogt, skylles den omhyggeligt i koldt vand.

Ved brug af frisk tun dampes den forsigtigt i hvidvin med en anelse salt, til lagene skilles fra hinanden. Tun og ansjoser blendes med tomatpure, olivenolie og hvidløg. Mayonnaise og creme fraiche tilsættes. Smages til med salt og en anelse cayennepeber.

Tomaterne skæres i terninger på ½ cm., stenene tages ud af de sorte oliven og rødløgene snittes. Alle ingredienser, undtagen nogle få oliven og et par blade salvie, der gemmes til pynt, vendes i tunblandingen.

I stedet for at blende, kan man håndplukke tunen eller køre den igennem persillehakker.

Anretning:
Hvis retten serveres alene, er det en god ide at servere den på friske spinatblade eller på smukke grønne salatblade. Grøn salat med ganske lidt olie-eddikedressing passer godt til.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (5 stemmer)

Opskriften er vist 14369 gange,
og udskrevet 181 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu