Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Svenske chokoladebrød

Svenske chokoladebrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Portioner

SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Oprindelsesland : Sverige

SverigeFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : lærkeandersson

Indsendt :




Ingredienser:
200 g.hvedemel
200 g.sukker
2 æg
1 tsk.bagepulver
1 tsk.vanilie
2 spsk.kakao
250 g.magarine eller smør
 


Opskrift:

Tag en skål. Bland alle de tøre ingrdienser sammen. Put derefter de 2 æg i og bland med hænderne. Når det er gjordt tager du magarinen og skære i finde små stykker og putter det i skålen. ældt det med hænderne.Lav slanger på en plade med dejen og pres dem flade. Drys derefter lidt perlesukker på som pynt. og så er kagen klar til at komme i ovnen.

Bages ved 175 grader C på midterste ribbe i 20 minutter.

Tips:

Når kagen er færdig skærer du den i små stykker imens den er varm. Derefter sætter du den et køligt sted.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (115 stemmer)

Opskriften er vist 36403 gange,
og udskrevet 883 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Anna lise  -  2018-04-18 16:11:56
Det er forkerte forhold prøv at slå svenske chokolade småkager op den er nem at arbejde med


  -  2015-09-30 13:38:17
Rigtig gode småkager


Henrik H  -  2015-01-19 19:39:30
Dejen SKAL være kold, inden den rulles ud til slanger (jeg plejer nu at kalde dem pølser, men pyt med det). Så når alle delene er rørt sammen skal dejen på køl i et par timer. Tag lidt ud fra køl og arbejd med det; når det ligger på plade, tages lidt mere ud osv.


...  -  2012-12-17 13:15:19
vil lige komme med bemærkning.. den opskrift jeg kender skal den også stå og hvile en halv time for lige aT samle sig .. så er den nemmere at rulle.. det kan måske være derfor.


ole den glade kok  -  2010-12-14 11:08:09
howdy partnes den er alt for smattet til mig men du skal bare putte 300 gram hvedemel og 200 gram kakao ekstre i så er den perfekt og vis du vil putte med lillemor 2 æg til


  -  2010-10-11 19:06:42
Rigtig god opskrift! :o)


mia  -  2010-08-06 16:46:05
Ja, alt for smattet, jeg har kæmpet med den opskrift..


Christian Nielsen  -  2009-12-10 18:05:05
Mmmm! Præcis som man huske dem, super nemt og lækkere. God jul :)


Maja  -  2009-07-27 12:58:00
Eventuel rettelse til opskriften: 300 g. hvedemel, 1 æg, 200 g. koldt smør. Ellers passer resten.


jeanette  -  2008-12-14 13:39:57
jeg har lavet den før og det skal jo heller ikke laves til små kager men nær,est til et faldt franskbrød: mega god


hanne  -  2008-09-21 15:11:58
De tidligere kommentatorer har højst sandsynligt ikke afprøvet opskriften. Jeg skulle i dag bage småkager til en fest, derfor blev opskriften ganget med 3. Dejen er umulig at rulle ud, da den er alt for blød. Det blev til en pladekage, og den kan ikke kaldes for en "små"kage. Ved nærlæsning af den anden opskrift med samme navn, kunne jeg også se at melmængden er helt hen i vejret. Denne opskrift bør slettes.


  -  2007-12-16 17:21:21
lidt fed kage med meget magarine i og lidt smattet at lave.. men ellers rigtig god :-)


Dina og Lærke  -  0000-00-00 00:00:00
Hej Lærke... vi synes også at det er en super god opskrift!