Svenske chokoladebrød
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Oprindelsesland : Sverige Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : lærkeandersson Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tag en skål.
Bland alle de tørre ingredienser sammen.
Put derefter æg i og bland med hænderne. Når det er gjort tager du margarinen og skære i finde små stykker og putter det i skålen. ælt det med hænderne.
Dejen deles i 6 stykker. som rulles til ruller på ca. 30 cm. Pres dem flade ca. 4 cm. brede og sæt dem på 2 bageplader, 3 stænger pr. plade, de flyder noget ud under bagning. Drys derefter lidt perlesukker og evt. finthakkede mandler på som pynt, de kan pensles med sammenpisket æg inden. og så er kagen klar til at komme i ovnen. Bages ved 180 grader C på næstøverste ribbe i 10 minutter. Når kagen er færdig skærer du den i små stykker på skrå ca. 2 cm brede imens den er varm. Køles af på rist inden de pakkes i lufttætte dåser. |
Prøv vores opskrift på svenske chokoladebrød – det vil du ikke fortrydeSvenske chokoladebrød er en populær svensk småkage, og en fast del af den svenske kaffekultur. Det er en lidt anderledes småkage end de traditionelle danske småkager, men bestemt ikke ringere. Svenske chokoladebrød er med sin sprøde skorpe og bløde indre nemlig utrolig lækker og velsmagende.I vores svenske chokoladebrød opskrift pyntes småkagerne til sidst med perlesukker og hinthakkede mandler, men du kan også pynte dem med kokos eller smeltet chokolade, hvis du ønsker mere rig chokoladesmag. Småkager, som svenske chokoladebrød, er ikke blot populære fordi de smager dejligt, men også fordi de holder længe i kagedåsen og passer perfekt til en kop kaffe eller te. Svensk chokoladebrød er nemt at bageSvensk chokoladebrød er nemt at bage og kræver kun ganske få, simple ingredienser. De har en lang holdbarhed, og så kan du nemt sætte dit eget personlig præg på dem ved at bruge forskellige toppings. Det er ikke en småkage, som er forbeholdt særlige højtider, men som nydes året rundt i Sverige. |
Opskriften er vist 78522 gange,
og udskrevet 1939 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (122 stemmer) |
|
|
Kommentarer Peter - 2021-12-13 23:57:57 Hos os heder de Svenske chokoladesnitter :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne




