Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Æble-blommemarmelade

Æble-blommemarmelade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
SyltningRet : Syltning - Marmelade

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Æble-blommemarmelade, billede 4 Æble-blommemarmelade, billede 1 Æble-blommemarmelade, billede 2 Æble-blommemarmelade, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2000 gram Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
1000 gram Blommer, friske udstenede
   
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Citronsyre
   
500 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
1 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 tsk. Atamon, flydende
   


Opskrift:

De skyllede, ituskårne æbler befries for blomst, stilk og kernehus og males hurtigt gennem kødmaskinen sammen med de udstenede blommer.

Mosen koges i vandet under låg 10 min. Tilsætning af citronsyre holder mosen lys.

Sukkeret drysses i og koges med endnu 10 min.

Vanille og Atamon røres i. Marmeladen kan også smages til med ingefær eller kanel.

Marmeladen fyldes i varme, Atamonskyllede glas, der lukkes.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (12 stemmer)

Opskriften er vist 36067 gange,
og udskrevet 1162 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Per  -  0000-00-00 00:00:00
Giver ca 3 l. marmelade. Pas på under kogningen, det sprøjter ret meget.