Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hyben-blommemarmelade

Hyben-blommemarmelade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Marmelade

Hovedingrediens : Frugt - Blommer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1500 g.lyse modne blommer
500 g.hyben eller 350 g rensede hybenskaller
500 g.sukker
3 tsk.Rød Melatin
 


Opskrift:

De skyllede blommer skæres itu. Stenene fjernes. Blomst og stilk klippes af hybenfrugterne, der skylles, flækkes og befries for kerner. De kan klippes i strimler, hvis de er store eller males gennem kødmaskinen sammen med blommerne. Blommekød og hybenskaller koges sagte under låg 5-10 min. Det meste af sukkeret røres i og koges med 10 min. Melatin og resten af sukkeret blandes og drysses fint over frugten under omrøring. Kogetid: 2 min. Marmeladen hældes op og glassene lukkes.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 14601 gange,
og udskrevet 309 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu