De skyllede lyse modne blommer halveres. Stenene fjernes. Æblerne vaskes, skrælles, deles og befries for kernehus, blomst og stilk. Løgene skoldes, pilles og skæres itu.
Æbler og løg males gennem kødmaskinen.
Blommer, æble-løgmos, lyse rosiner, sukker og eddike blandes og drysses med krydderierne. Det hele bringes langsomt i kog og koges uden låg ca. 1 time, til det er jævnt.
Atamon tilsættes. Chutneyen fyldes i varme Atamonskyllede krukker eller glas, der lukkes.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.1
(7 stemmer)
Opskriften er vist 132533 gange, og udskrevet 3503 gange.
Energi:
KJ total 16185 (3853 kcal)
KJ pr. Portion 16185 (3853 kcal)
Vægt ialt 3612 gram
Vægt pr. Portion 3612 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 448 KJ (106 kcal) Protein 1.0 gram Fedt 0.4 gram Kulhydrat 25.0 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider