Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sveskeblommesauce

Sveskeblommesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SaucerRet : Saucer - Dessertsauce

Hovedingrediens : Frugt - Blommer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
225 g.modne sveskeblommer
1.5 spsk.sukker
2 spsk.mandelflager
2 spsk.appelsinskal
4 spsk.appelsinsaft
 


Opskrift:

Kom alle ingrediensernen i en gryde og bring det i kog, læg låg på og lad det småkoge ca. 5 minutter til blommerne er møre. Afkøl og fjern appelsinskallerne. Kom blandingen i en blender og purer det jævnt. Server saucen varm.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6449 gange,
og udskrevet 61 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu