Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sherrytrukne blommer og pærer

Sherrytrukne blommer og pærer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Frugt

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.blommer
500 g.pærer
1.5 dl.vand
2.5 dl.sukker
2 dl.sherry
50 g.valnøddekerner
 


Opskrift:

Skyl, flæk og udsten blommerne. Skræl pærerne og skær dem i meget tynde både. Kog vand og sukker sammen og giv pærerne et opkog heri. Hæld pærer og sukkerlage over blommerne. Tilsæt sherry og rør rundt. Hæld lidt kogende vand over valnøddekernerne og lad dem stå ca. 5 minutter. Halver kernerne og træk den brune hinde af. Læg valnøddekernerne i skålen med frugt, læg en tallerken over og stil skålen i køleskabet. Serveres med flødeskum.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6642 gange,
og udskrevet 102 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu