Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Krydrede blommer med mascarpone

Krydrede blommer med mascarpone, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Frugt

Hovedingrediens : Frugt - Blommer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.udstenede blommer
 
 Lage:
150 g.rørsukker
4 dl.vand
2 stjerneanis
10 letknuste kardemomme
3 kanelstænger
10 nelliker
1 spsk.skrællet ingefær
1 strimmel citronskal
 
 Mascarponecreme:
100 g.mascarpone
2.5 dl.piskefløde
2 spsk.blommelage
 


Opskrift:

Kog lagen i et par minutter. Tag den af varmen, tilsæt blommer og lad dem trække 20-30 minutter i lagen. Derefter tages de op med en hulske og lægges i en skål. Lad lagen koge et par minutter ved god varme, afkøles og hældes over blommerne. Mascarpone og fløde der er pisket stiv, vendes forsigtigt sammen og tilsættes blommelagen. Serveres til blommerne.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 12315 gange,
og udskrevet 214 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Karin  -  2017-08-28 10:40:06
Jeg går ud fra at lagen skal sies på et tidspunkt ? mvh. Karin


Jørgen Gotfred-Hansen  -  2007-07-31 10:37:08
Der står i opskriften at lagen hældes over blommerne men senere står der at blommelagen tilsættes til blandingen af mascarpone og fløde , det er ikke til at forstå idet blommelagen anvendes to gange.