Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Katrineblommekage eller sveske pie

Katrineblommekage eller sveske pie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Pie

Hovedingrediens : Bær - Svesker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
 Fyld:
250 g.svesker
3 dl.kogt koldt vand
1 spsk.sukker
15 mandler
 
 Pie-dej:
3 æg delte
65 g.sukker
1 tsk.vanillesukker
0.25 tsk.bagepulver
2.5 dl.piskefløde
 
 Tilbehør:
1 dl.piskefløde pisket til skum
 


Opskrift:

De skyllede svesker udblødes 1 døgn i kogt, koldt vand. Stenene fjernes og erstattes med skoldede, smuttede mandler. Sveskerne lægges i et smurt gratinfad. Æggeblommer og sukker røres. Fløden bringes i kog og dryppes i under omrøring. Cremen hældes tilbage i gryden og varmes op, men må ikke koge. Den smages til med vanillesukker og afkøles. Æggehviderne piskes stive med bagepulveret og blandes forsigtigt i cremen, der hældes over sveskerne. Bagetid: 30 min. ved 175 grader. Serveres kold med flødeskum.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9767 gange,
og udskrevet 173 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu