Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Katrineblommedessert

Katrineblommedessert, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Frugt

Hovedingrediens : Bær - Svesker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
20-30 svesker uden sten
20-30 smuttede mandler
6 æg
125 g.sukker
5 dl.kaffefløde
1 stg vanille
7.5 dl.piskefløde
 


Opskrift:

Anbring mandler i sveskerne og placer dem i et smurt ildfast fad. Æggeblommerne og sukker røres hvidt. Fløden koges op med vanille. Den kogende fløde piskes over i æggene. Køles let af. Vend de stiftpiskede æggehvider i. Cremen hældes over sveskerne. Sæt det i ovnen i vandbad ved 170 grader C, i ca. 60 minutter. Stik eventuelt i massen med en gaffel for at kontrollere om den er færdig. Køles af og pyntes med flødeskum eller hvad fantasien bringer!







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7404 gange,
og udskrevet 93 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

lise  -  2009-04-03 09:08:39
Smager super med en skive vanilieis til!!