Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Blommekage med chantillycreme

Blommekage med chantillycreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Frugt - Blommer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Bisquitbunde:
100 g.finthakkede valnøddekerner
100 g.sukker
2 æggehvider
 
 Chantillycrème:
2.5 dl.piskefløde
 flormelis
0.5 stg vanille (polynesisk vanille)(kornene)
 
 Yderligere:
100 g.blåbær
250 g.sveskeblommer
 
2.5 dl.vand
150 g.farin
0.5 stg vanille (polynesisk vanille)
 


Opskrift:

Bisquitbunde:
Piske hviderne næsten stive og bland sukkeret i lidt efter lidt til hviderne er helt stive. Vend de hakkede valnødder forsigtigt i. Massen smøres op på smurt bagepapir og bages lysebrun, i en 200 grader C varm ovn. Vendes ud på sukkerstrøet bagepapir og udstikkes til fire runde portionsbunde.

Tilbehør:
Blåbær og sveskeblommerne, som er skåret i både, overhældes med sukkerlagen som forinden er kogt på vand, farin og den flækkede vanillestang. Afkøles.

Chantillycrème:
Piskefløden stiftpiskes og smages til med lidt flormelis samt kornene fra vanillestangen.

Anretning:
Kagebundene dryppes med sukkerlage. Blommerne anrettes smukt derpå. Der toppes med Chantillycrème og pyntes af med blåbær.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)

Opskriften er vist 11017 gange,
og udskrevet 156 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

mutte  -  2011-01-27 12:18:24
Den lyder god! Den må prøves.