Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tranebærbrændevin - Tranebær brændevin

Tranebærbrændevin - Tranebær brændevin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kolde drikkeRet : Kolde drikke - Kryddersnaps (Hjemmelavet)

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Vodka

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
500 g.friske tranebær
2 dl.vodka
2 dl.sukker
0.5 appelsin i stykker
 


Opskrift:

Brug lyse faste tranebær. De kan opbevares i køleskab 4-8 uger (kan også fryses), men de skal IKKE vaskes før brug, da fugt hurtigt kan gøre bærrene dårlige. Rens og hak tranebærrene. Bland alle ingredienser og lad det stå i 4-5 uger. Filtrer. Er derefter rede til at blive serveret.

Tips:

Note: Tranebærbrændevin kan være bitter, man kan efter smag tilsætte yderligere sukker. Er brændevinen færdig skal det stå yderligere en uge.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8704 gange,
og udskrevet 144 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu