Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pistacienødbrændevin - Pistacienød brændevin

Pistacienødbrændevin - Pistacienød brændevin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kolde drikkeRet : Kolde drikke - Kryddersnaps (Hjemmelavet)

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Vodka

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
225 g.pistacienødder
1 stang vanille
3 dl.vodka
2 cl.sukker
 


Opskrift:

Hak pistacienødderne (frigiver smagen til brændevinen) og bland med vodka og vanillestang. Lad det stå i 2 uger, hvorunder det rystes let med mellemrum. Filtrer indtil væsken er klar. Tilsæt sukker, hvis det ønskes, og lad det stå yderligere 3 uger. Kan nu serveres. Kan Servering bruges både over is og som apperitif.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7060 gange,
og udskrevet 104 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

peter  -  2008-12-23 07:06:35
Er det de riste nødder der bliver brugt