Perikondram - Perikon dram

Perikondram - Perikon dram, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kolde drikkeRet : Kolde drikke - Kryddersnaps (Hjemmelavet)

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Vodka

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 Blomster/- knopper fra prikbladet perikon
 Brøndum snaps
 
 
Opskrift:
Blomster/- knopper fra prikbladet perikon plukkes i juli- august. Fyld et syltetøjsglas med 1/3 blomster, og knopper. Fyld op med 2/3 Brøndum snaps. Lad det trække i 10 døgn, hvorefter det filtreres. Fortyndes i forholdet 1:5 Af de gule blomster bliver der en fantastisk flot rødlig dram.





karakterer:
Opskriften er vist 12441 gange,
og udskrevet 235 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu