Kirsebærbrændevin - Kirsebær brændevin

Kirsebærbrændevin - Kirsebær brændevin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kolde drikkeRet : Kolde drikke - Kryddersnaps (Hjemmelavet)

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Vodka

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
250 g.kirsebær
250 g.krystalmelis
4 dl.vodka
 
Opskrift:
Kirsebærrenes bør lige akkurat være helt modne for at få den bedste smag. Rens og tør lige før brug. Hæld sukker over efterfulgt af vodka. Der skal IKKE røres. Dæk med låg og opbevar i 3 måneder, derefter filtreres. Brændevinen kan nu serveres.


karakterer:
Opskriften er vist 23127 gange,
og udskrevet 387 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Mathias  -  2016-11-20 16:07:58
Super opskrift. Smager fantastisk, ikke bitter eller sur, filtrer med kaffefilter så undgås for meget bundfald. Go følse at kunne bruge bærne i haven 3 md senere.

Rie. Esbjerg  -  2009-07-03 08:08:30
Det er en herlig drik, har netop siet den jeg satte igang 10 juli sidste år. Har dog valgt 300g bær med sten og 200g sukker. Jeg skal lave en ny portion i næste uge. UHM