Hasselnødbrændevin - Hasselnød brændevin

Hasselnødbrændevin - Hasselnød brændevin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kolde drikkeRet : Kolde drikke - Kryddersnaps (Hjemmelavet)

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Vodka

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
175 g.hasselnødder
1 Vaniljestang
3 dl.vodka
2 cl.sukker
 
Opskrift:
Hak hasselnødderne (frigiver smagen til brændevinen) og bland med vodka og vanillestang. Lad det stå i 2 uger, hvorunder det rystes let med mellemrum. Filtrer indtil væsken er klar. Tilsæt sukker, hvis det ønskes, og lad det stå yderligere 3 uger. Kan nu serveres.

Bruges både over is og som apperitif.


karakterer:
Opskriften er vist 23736 gange,
og udskrevet 532 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.8    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Dillerbob  -  2007-08-13 13:48:12
det er da godt nok noget psycho sprøjt, men man får satan'eme en ordentlig bommelom på af det:)

peter t  -  0000-00-00 00:00:00
kun kerner

Susanne D  -  0000-00-00 00:00:00
Er det med hele nødden eller kun kernerne?