Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hasselnødbrændevin - Hasselnød brændevin

Hasselnødbrændevin - Hasselnød brændevin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kolde drikkeRet : Kolde drikke - Kryddersnaps (Hjemmelavet)

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Vodka

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
175 g.hasselnødder
1 stang vanille
3 dl.vodka
2 cl.sukker
 


Opskrift:

Hak hasselnødderne (frigiver smagen til brændevinen) og bland med vodka og vanillestang. Lad det stå i 2 uger, hvorunder det rystes let med mellemrum. Filtrer indtil væsken er klar. Tilsæt sukker, hvis det ønskes, og lad det stå yderligere 3 uger. Kan nu serveres.

Bruges både over is og som apperitif.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.8    (14 stemmer)

Opskriften er vist 19010 gange,
og udskrevet 479 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Dillerbob  -  2007-08-13 13:48:12
det er da godt nok noget psycho sprøjt, men man får satan'eme en ordentlig bommelom på af det:)


peter t  -  0000-00-00 00:00:00
kun kerner


Susanne D  -  0000-00-00 00:00:00
Er det med hele nødden eller kun kernerne?