Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Blåbærbrændevin - Blåbær brændevin

Blåbærbrændevin - Blåbær brændevin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kolde drikkeRet : Kolde drikke - Kryddersnaps (Hjemmelavet)

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Vodka

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
6 dl.friske blåbær
1 stk.kløver
1 dl.sukker (se opskrift) - efter smag
4 dl.vodka
 Skræl fra en citron
 


Opskrift:

Rens bærrene og knus dem let. Tilsæt vodka, citron skræl, og kløver. Hæld på en MØRK flaske og lad den stå i 3-4 måneder. Pres gennem et klæde, (sørg for at få så meget saft ud som muligt). Tilsæt sukker efter smag og opbevar 4 uger. Brændevinen har tendens til at være letflydende. Man kan evt. tilsætte glycerin for at få den tykkere. Egner sig glimrende til bagning.

Tips:

Note: Der bør kun bruges friske blåbær, undgå dårlige partier. RENS IKKE før de skal bruges.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 13207 gange,
og udskrevet 168 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

[email protected]  -  2007-08-05 12:28:32
Hvad er det for en kløver, der skal bruges - og er den vigtig???