Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ananasbrændevin - Ananas brændevin

Ananasbrændevin - Ananas brændevin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kolde drikkeRet : Kolde drikke - Kryddersnaps (Hjemmelavet)

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Vodka

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 dl.frisk ananas
4 dl.vodka
1 dl.sukker
 


Opskrift:

Køb så store ananas som du kan finde da det giver mest kød. Frigør kødet og bland med vodka. Lad det stå 1 uge. Filtrer og pres så meget saft fra ananassen som muligt. Filtrer et par gange indtil væsken er nogen lunde klar. Tilsæt sukker efter smag. Ananassaft kan tilsættes, hvis man ønsker mere smag. Lad det stå 1 måned.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 22420 gange,
og udskrevet 366 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2015-01-04 06:15:33
Nej den er bare super god den skal bare ha lov til at stå så bliver den bedre og bedre!!!!!!


  -  2013-09-18 22:10:06
synes den har en meget speciel smag...men blandet op med ananansjuice går det.