Blommebrændevin - Blomme brændevin

Blommebrændevin - Blomme brændevin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portioner 1 Portioner
Kolde drikkeRet : Kolde drikke - Kryddersnaps (Hjemmelavet)

Hovedingrediens : Frugt - Blommer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
750 gram Blommer, friske
4 dl. Vodka
3 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
   
Opskrift:
Halver blommerne, fjern kernerne og bland med vodka (gin kan også bruges), sukker og kanel. Blandingen hældes på flaske og vendes dagligt indtil alt sukkeret er opløst (ca. 4 dage). Lad det stå mørkt og køligt 3 måneder. Ryst blidt med mellemrum. Filtrer. Kan nu serveres.


karakterer:
Opskriften er vist 43623 gange,
og udskrevet 1281 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5672 (1350 kcal)
KJ pr. Portioner 5672 (1350 kcal)
Vægt ialt 1007 gram
Vægt pr. Portioner 1007 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 563 KJ (134 kcal)
Protein 0.4 gram
Fedt 0.2 gram
Kulhydrat 32.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Lasse  -  2017-09-17 17:45:55
God opskrift. Jeg benyttede Victoria blommer -de er søde så jeg droppede helt sukkeren. Dette gjorde den anvendelig som snaps (så undgår man likør tykkelsen og sødmen)

Preben Lyngholt Jensen   -  2016-08-07 14:24:42
Nu har jeg forsøgt mig med en 70 cl. flaske og dér kneb det noget med pladsen. Jeg måtte droppe en tredjedel af mængden af blommer for at få plads til det, men satser på at det stadig bliver okay. Er der andre der kender til den udfordring? :-)

Jesper  -  2011-08-11 20:23:29
Har prøvet opskriften, og den fungere fint, HVIS man er til noget likør´ lignende sødt og halv tykt stads:-), godt til desserter!

  -  2010-09-05 23:54:07
den er fantastisk med helt modne opal-blommer, en stor spsk. honning og fyldes op med vodka. Ikke andet, En del af "snapsen" kan hældes fra (- og drikkes !!) efter et par måneder, og fyldes op igen med vodka + honning et par gange. Så filtreres al væden fra, - og sidst men ikke mindst: blommerne koges op, sødes og anvendes i en fantastisk (men ikke alkoholfri) trifli.

Per  -  2007-09-03 22:44:53
Jeg bruger finsprit

Esbjerg Drambryggere  -  2007-07-27 15:44:04
Brøndum KLAR kan også bruges