Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Portvinsmarinerede blommer med flødeskum

Portvinsmarinerede blommer med flødeskum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Frugt

Hovedingrediens : Frugt - Blommer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.blommer
2 dl.portvin
4 dl.piskefløde
2 dl.sukker
2 dl.vand
 


Opskrift:
Blommerne skylles. Vand og sukker koges op, og blommerne tilsættes. Blommerne koges i lagen for svag varme i 1 minut. Portvinen tilsættes, og det hele afkøles og trækker i 2 døgn. Blommerne serveres i marinaden med flødeskum over.



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (5 stemmer)

Opskriften er vist 13236 gange,
og udskrevet 475 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu