Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Blommefromage med karamelsovs

Blommefromage med karamelsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Fromage

Hovedingrediens : Frugt - Blommer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
 Fromage:
250 g.blommer
30 g.sukker
5 dl.piskefløde
3 æggeblommer
5 blade husblas
 
 Karamelsovs:
150 g.flormelis
 


Opskrift:

Fromage:
Der snittes et kryds i hver blomme, og blommerne lægges i 1 liter kogende vand i 1 minut. Skindet trækkes af blommerne, og stenen fjernes. Blommekødet hakkes groft med en kniv og fryses i 1 time. Husblasen opblødes, presses fri for vand og smeltes. Æggeblommer og sukker piskes hvidt og blandes med flødeskum. Husblasen sigtes i blommekødet, mens der røres rundt, og ægge-/flødeskummet vendes i. Fromagen hældes i en form og stilles koldt.

Karamelsovs:
Flormelisen opvarmes, til den karamelliserer. Der tilsættes 3 dl vand. Karamellen koges ind, til den har den ønskede konsistens. Fromagen vendes ud, og karamelsovsen serveres til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 15595 gange,
og udskrevet 236 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu