Fromage:
Der snittes et kryds i hver blomme, og blommerne lægges i 1 liter kogende vand i 1 minut.
Skindet trækkes af blommerne, og stenen fjernes.
Blommekødet hakkes groft med en kniv og fryses i 1 time.
Husblasen opblødes, presses fri for vand og smeltes.
Æggeblommer og sukker piskes hvidt og blandes med flødeskum.
Husblasen sigtes i blommekødet, mens der røres rundt, og ægge-/flødeskummet vendes i.
Fromagen hældes i en form og stilles koldt.
Karamelsovs:
Flormelisen opvarmes, til den karamelliserer.
Der tilsættes 3 dl vand.
Karamellen koges ind, til den har den ønskede konsistens.
Fromagen vendes ud, og karamelsovsen serveres til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 15595 gange, og udskrevet 236 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider