Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Koreansk oksehalesuppe

Koreansk oksehalesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - KødSupper

Hovedingrediens : Oksekød - Oksehale

Oprindelsesland : Korea

KoreaIndsendt :





Ingredienser:
1000 g.oksehale
1 l.vand
1 1/3 skivefrisk ingefær
2/3 tsk.bordsalt
 
 Sauce:
2 spsk.forårsløg
2 fedhvidløg
2/3 tsk.frisk ingefær
2 spsk.sojasauce
2/3 spsk.sesamolie
2/3 spsk.sesamfrø
1/3 tsk.peber
 


Opskrift:

Hæld oksehalerne i en stor gryde med vand, ingefær og salt. Bring vandet i kog, skru ned for varmen og lad det simre, til kødet er mørt. Det tager ca. 2 timer. Skum suppen af undervejs.

Sauce:
Hak forårsløg, hvidløg og ingefær fint. Bland disse og de andre ingredienser til saucen. Saucen serveres som dip til oksehalestykkerne i suppen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (5 stemmer)

Opskriften er vist 17494 gange,
og udskrevet 271 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu