Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Æblesne

Æblesne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : pjuske

Indsendt :


Æblesne, billede 4 Æblesne, billede 1 Æblesne, billede 2 Æblesne, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
6 store æbler
3 spsk.vand
4 spsk.sukker ellers efter smag
 
4 æggehvider pasteuriseret
 
 Creme:
4 æggeblommer pasteuriseret
4 dl.mælk
3 spsk.sukker
2 tsk.vanille
1 spsk.majsstivelse skrabet spsk.
 
Opskrift:
Æbler skrælles og skæres i små stykker. Æblerne og vandet bringes langsomt i kog og får lov til at koge møre ved svag varme. Smages til med sukker. Husk at piske hele tiden. Mosen skal køle af.

Hviderne piskes stive og blandes forsigtigt med den kolde æblemos.

Stilles i køleskabet.

Creme:
Æggeblommerne piskes hvide med sukker og vanille.
Mælk bringes i kog og hældes derefter op i æggemassen, og det hele piskes sammen tilsættes majsstivelse og sættes tilbage på pladen et øjeblik til sovsen er blevet lidt tyk. Dette køles også af.

Tips:

Serveres med lun creme.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (60 stemmer)

Opskriften er vist 36106 gange,
og udskrevet 425 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

pjuske  -  2008-08-28 14:39:22
Cremesovsen skal være lun.