revet skal og saft af en stor appelsin revet skal og saft af en stor appelsin
1
kop
hakkede nødder1 kop hakkede nødder
lidt
perlesukker lidt perlesukker
Opskrift:
Margarine røres med sukker.
Æggene tilsættes 1 af gangen.
Det sigtede mel vaniljesukker bagepulver og kakao røres i skiftevis med mælken.
En del af nødderne samt skal og saft af appelsinen.
Til sidst det kogende vand.
Dejen fordeles i 2 springforme drysses med perlesukker og de sidste nødder.
Bages ved 175 grader i 1 time
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.7
(10 stemmer)
Opskriften er vist 14431 gange, og udskrevet 343 gange.
Kommentarer
hanna - 2008-03-05 11:48:05 Der er 3 opskrifter på denne kage.
Den stammer fra en amoopskrift for ca 30-35 år siden
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider