Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Squashpizza

Squashpizza, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Kolde drikke

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Squash

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
1 grøn squash
1 gul squash
1 spsk.olivenolie
1-2 fedhvidløg
1 bdt.persille
100 g.italiensk mozzarellaost evt. revet
 salt
 peber
 
 Dej:
15 g.gær
2 dl.lunkent vand
300 g.italiensk mel
1 tsk.salt
1 spsk.olivenolie
 
 Sauce:
1 dl.purerede tomater
1 spsk.ketchup eller chilisovs efter smag
1 spsk.konc. tomatpure
0.5 tsk.oregano
0.5 tsk.basilikum
 evt.hvidløg
 salt
 peber
 


Opskrift:

Dej:
Rør gøren ud i lunkent vand og ælt de øvrige ingredienser i. Ælt dejen ca. 10 minutter (5 minutter på maskine) og lad den hæve til dobbelt størrelse ca. 1 time. Del den i to stykker, ælt dem til kugler og rul dem flade med en kagerulle.

Sauce:
Rør sovseingredienserne sammen i en skål.

Vask squashene og skær dem i skiver eller strimler. Steg dem i en sauterpande med olivenolie og finthakket hvidløg ca. 5 minutter. Krydr med salt og peber og tilsæt hakket persille. Smør sovs på dejen, så der holdes en kant fri på 1-2 cm. Fordel de stegte squash på sovsen og slut af med skiver af mozzarella eller revet mozzarella. Bag pizzaerne ca. 12 minutter ved 235 grader C.

Tips:

Udvid evt. med nogle ansjosfiletter.

Dejen kan også tilberedes med koldt vand og hæve natten over i køleskab, så er den klar til brug efter en tur med kagerullen.

Den færdige dej kan også fryses, så den blot skal tø før brug




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 5055 gange,
og udskrevet 87 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu