Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kartoffelmostoppe

Kartoffelmostoppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :





Ingredienser:
1000 g.kartofler
3 spsk.smør
3 æggeblommer
 


Opskrift:

Skær kartoflerne i mindre stykker, og kog dem meget møre i usaltet vand. Hæld vandet fra og lad dem dampe af.

Mos kartoflerne med en ske eller kartoffelmoser. Pisk smør og æggeblommer i.

Fyld mosen i en sprøjte - og sprøjt mosen ud i fx. toppe på en bageplade. Bages ved 225 grader i ca. 10-12 minutter.

Serveres som tilbehør til kød eller fisk.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (21 stemmer)

Opskriften er vist 16230 gange,
og udskrevet 420 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

nadia  -  2010-08-17 18:22:30
Når det skal i ovnen så behøver det ikke være pasteuriserede æggeblommer. Bare de kommer op på den rigtige temperatur på 75 Grader...


Mama4  -  2008-11-16 23:26:25
gætter på at det skal være pasteriuseret æg... Det samme hvis man skal dekorerer ris på en tallerken - put den kogte ris ned i en mindre "skål" og tryk den ned.. bank den derefter ud på en tallerken... læg gerne en til to striber purløg henover - ret dekorativt :)