Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Valnødesnaps - Valnøde snaps

Valnødesnaps - Valnøde snaps, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kolde drikkeRet : Kolde drikke - Kryddersnaps (Hjemmelavet)

Hovedingrediens : Nødder - Grønne valnødder

Ukendt oprindelseslandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :



Ingredienser:
1 flaskeBrøndum snaps
5–6 store valnødder (grønne valnødder)
 
Opskrift:
Valnødderne skæres ud i kvarte både og tilsættes 1 flaske snaps. Snapsen skal nu trække 4 – 6 måneder, hvorefter valnødderne filtreres fra.

Ventetiden kan bruges til at nyde det farveskift der sker med valnøddesnapsen. Efter et par dage, er snapsen svagt lysegrøn, det grønne forstærkes i en kort periode, hvorefter snapsen bliver grumset gråsort, for til sidst at ende med den smukkeste mørke maghoni farve.

Tips:

Grønne valnødder, er bedst midt i august måned.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (12 stemmer)

Opskriften er vist 29224 gange,
og udskrevet 352 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Badutti  -  2015-10-26 18:01:18
Tilsæt lidt engelsk lakrids når du sætter det hele i gang...

Niels johansen  -  2011-08-07 20:43:47
Skal snapsen stå "og trække" når man har puttet essensen i eller er den klar med det samme -- min snaps er noget sprittet syntes jeg

pivpiv  -  2008-11-06 19:28:56
Det bliver en super bjesk. MEn husk at bruge handsker, valnødder farver enormt meget og farven er svær at fjerne

Jens Jacob Bastholm Rittmer Jacobsen  -  0000-00-00 00:00:00
Dette er en fantastisk god opskrift denne ekstrakt kan tøndes op x 10 hele brøndums eller en anden klar snaps tages valnødeerne i slutning af juli for man en mild og rund valnødesnaps, snapsen kan med stor fordel bruges til et ostbord eller kagebord.

Kurt Hansen  -  0000-00-00 00:00:00
Prøv at tilsætte 2 cl Rigabalsam og lidt mørk portvin