Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tomatmarmelade med ingefær og chili

Tomatmarmelade med ingefær og chili, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Marmelade

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Cherrytomater

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
600 g.solmodne cherrytomater
1 rød peber
400 g.sukker
0.5 dl.rødvinseddike
 fintrevet skal fra 4 usprøjtede limefrugter
 fintrevet skal fra 2 usprøjtede appelsiner
 saft fra 1 usprøjtet appelsin
 friskkværnet sort peber
0.5-1 tsk.geleringsmiddel
 Atamon eller spiritus til skylning af glas
 


Opskrift:

Skær cherrytomaterne i halve og peberfrugten i tern. Bland alle ingredienserne sammen i en gryde, og lad dem simre ved svag varme i 15-20 minutter. Smag til med friskkværnet sort peber. Bland geleringsmiddel med 2 tsk. sukker, hæld det i marmeladen under omrøring, og lad det koge med i 2-3 minutter. Hæld marmeladen på skolede glas skyllet med Atamon eller spiritus, og luk til med det samme.

Spis marmeladen på brød, som den er, eller brug den i sandwich med stærk ost, parmaskinke, chorizo eller krydret kylling.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 12112 gange,
og udskrevet 151 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Ann  -  2013-03-24 15:54:05
Dette er en nøjagtig gengivelse af en opskrift fra Politikens syltebog af Anne Hjernøe, hvor jeg i øvrigt også undrede mig over manglen på både ingefær og chili!


Kirsten  -  2009-04-13 19:54:24
Dette er en fantastisk "sovs" til fjerkræ og helstegte stege af kalv og okse. Den kan både serveres kold og varm. Efter min smag er det dog slet ikke nødvendigt med så meget sukker som i opskriften. jeg bruger kun den halve mængde.Og så jævner jeg den med maizenamel i stedet for geleringsmiddel og undlader konserveringsmiddel. Finthakket chili og ingefær efter smag.


Sofie  -  2007-09-24 22:55:00
Opskriften stammer fra politikens syltebog.


Helle  -  0000-00-00 00:00:00
Ingefær og chili... Hvor meget?