Blåbærkompot
Hovedingrediens : Bær - Blåbær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Blåbær, appelsinskal, saften af 1 lime og sukker kommes i en gryde og varmes langsomt op.
Blåbærrene skal pocheres, men ikke gå i stykker. Hæld det op i en skål og lad det køle lidt af. Kompotten servers lun til yoghurtis. |
|
Opskriften er vist 19687 gange,
og udskrevet 219 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne