Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kartoffel -svampegratin

Kartoffel -svampegratin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Gratin

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
800 g.kartofler
1 løg
500 g.champignon
1 citron saften
1.5 dl.vand
1 bdt.glatbladet persille
50 g.reven parmesan
50 g.rasp
8 spsk.olivenolie
 


Opskrift:

Skræl kartoflerne og skær dem i skiver Pil løget og skær det i tern. Rens champignon, skær dem i skiver og dryp med citronsaften. Hak persillen groft og bland den med rasp og den revne ost. Læg kartoffel- og champignonskiverne skiftevis i flere lag i et smurt ovnfast fad. Drys salt og peber mellem lagene. Drys raspblandingen over til sidst og dryp med olien over kartoffelfadet. Bag det hele i ovnen ved 200° ca. 1 time, til kartoflerne er møre. Server retten som tilbehør til stegt kød.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 11988 gange,
og udskrevet 289 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

McEspersen  -  2009-06-19 16:52:37
Umiddelbart lyder det okay - champignon afgiver jo meget væde.


Peter  -  2007-08-31 09:17:49
Kan det passe at det skal bages så tørt uden væske? Jeg mener der er rå kartofler, rå champignons der skal bages med en tør rasp - der er slet ingen væske ved når det bages. Kan det være rigtigt?


Undreren  -  2006-12-28 15:15:31
Der står skær et løg i tern - og så står der ikke mere hvad man skal gøre med det senere.. hvornår skal løget bruges?


mona  -  0000-00-00 00:00:00
lyder spændende, prøver den i aften!!!!!!