Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kylling og pastasuppe

Kylling og pastasuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Pasta - Pasta

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
300 g.kyllingefilet
1 rød peber
1 gul peber
1 porre
 fedtstof
8 dl.vand
2 bouillonterninger
50 g.pasta
0.25 tsk.hvid peber
1 tsk.Rørsukker
0.25 tsk.cayennepeber
 persille
 
 Kvarkcreme:
1.5 dl.kvark
0.5 dl.cremefraiche
1-2 tsk.karry
0.25 tsk.Rørsukker
0.5 tsk.salt
 
Opskrift:
Skær kyllingekødet i små stykker. Fjern kernerne fra peberfrugterne. Skyl porren, og skær peberfrugter og porre i strimler. Bland alle ingredienser til cremen, og stil den køligt indtil servering.

Steg kødet og grøntsagerne i lidt fedtstof i en gryde. Hæld vand og bouillonterninger i. Tilsæt sukker, hvid peber og cayennepeber. Læg pastaen i, og kog suppen, til pastaen er færdig.

Drys persille over. Fordel suppen i 4 tallerkener, og læg en klat creme i hver.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (6 stemmer)

Opskriften er vist 14112 gange,
og udskrevet 304 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu