Skær kyllingekødet i små stykker. Fjern kernerne fra peberfrugterne. Skyl porren, og skær peberfrugter og porre i strimler. Bland alle ingredienser til cremen, og stil den køligt indtil servering.
Steg kødet og grøntsagerne i lidt fedtstof i en gryde. Hæld vand og bouillonterninger i. Tilsæt sukker, hvid peber og cayennepeber. Læg pastaen i, og kog suppen, til pastaen er færdig.
Drys persille over. Fordel suppen i 4 tallerkener, og læg en klat creme i hver.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(6 stemmer)
Opskriften er vist 14258 gange, og udskrevet 307 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider