Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ratatouille og pastasuppe

Ratatouille og pastasuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Pasta - Pasta

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
1 mellemstor aubergine
2 spsk.olivenolie
1 stort løg hakket
1 stor rød peber hakket
1 stor grøn peber hakket
2 fedhvidløg knuste
3 zucchinier i skiver
2 ds.( a 400 g ) hakkede tomater
1 tsk.tørret oregano
0.5 tsk.tørret timian
1 l.grøntsagsbouillon
45 g.fusilli ( pasta )
 
 Parmesan flager til servering
 


Opskrift:

Hak auberginen. For at fjerne den bistre smag lægges auberginestykkerne i en si, og de drysses rundhåndet med salt. Sættes til side i 20-30 min. og skylles derefter grundigt, hvorefter de duppes med køkkenrulle.

Varm olien i en stor gryde og steg løget over moderat varme i 10 min., eller til det er blødt og let gyldent. Tilsæt peberfrugter, hvidløg og zucchinier og lynsteg i 5 min.

Tomater, krydderier og grønsagsbouillon tilsættes, lad det komme i kog, skru ned for varmen og lad simre i 10 min, eller til grøntsagerne er møre. Tilsæt fusillierne og lad dem koge med i 15 min., eller til de er tilpas møre.

Tips:

Serveres med flager af parmesan. Denne suppe kan også serveres med italiensk brød til.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8399 gange,
og udskrevet 136 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu