Hakket bredbladet persille til drys Hakket bredbladet persille til drys
Opskrift:
Sauter løget tilsæt safran, pasta, fiskebouillon og vand.
Tilsæt timian, citronsaft og lad det koge sagt til pastaen er tilpas kogt.
Tilsæt muslingerne med væden og lad retten kog op og drys med den bredbladede persille og giv brød til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 9357 gange, og udskrevet 159 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider