frisk ananaskød groft hakket75 g. frisk ananaskød groft hakket
75
g.
gorft hakket banan75 g. gorft hakket banan
5
dl.
kærnemælk5 dl. kærnemælk
100
g.
sukker100 g. sukker
2
æggehvider2 æggehvider
4
spsk.
mørk rom4 spsk. mørk rom
3
spsk.
kokosmel3 spsk. kokosmel
Opskrift:
Purer ananas og banan i en blender i ca. 1 minut. Bland kærnemælk, sukker, æggehvider og rom i. Stil isen i fryseren ca. 3-4 timer. Kom isen i en skål og opbevar den i fryseren indtil servering. Rist kokosmel på en pande og drys lidt på hver portion.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 9623 gange, og udskrevet 153 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider