Passionsfrugtsgranité

Passionsfrugtsgranité, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Granite

Hovedingrediens : Frugt - Passionfrugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 dl.vand
2 dl.sukker
3 cl.hvidvin
5 modne passionsfrugter
 
400 g.friske fuldmodne frugter
 
 Frisk mynte til pynt og smag
 
Opskrift:
Kog sukker, vand og vin sammen i 5 minutter ved god varme. Flæk passionsfrugterne og skrab indmaden ud. Blend frugtkødet og bland det i den varme sukkerlage.

Kom det i fryseren og rør i det efter 5 minutter. Og derefter jævnligt til der er dannet iskrystaller.

Frugterne (Vælg hvad der er i sæson brug blåbær ribs jordbær hindbær brombær æbler pærer eller om vinteren eksotiske frugter som ferskner ananas papaya mango etc) skylles og udstenes hvis nødvendigt.

Granitéen kan evt serveres i form ved at presse den i en rand på ca. 10 cm i diameter på hver tallerken, eller man kan skrabe den op med store skefulde i midten og frugtsalaten udenom.





karakterer:
Opskriften er vist 10918 gange,
og udskrevet 166 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu