Kommentarer
dagdriver - 2018-03-17 10:32:13 helt skævt, besynderlig opskrift på Mousakka
Camilla - 2011-11-08 14:55:41 mousakka er en slags national-ret i grækenland og har absolut intet med tyrkiet at gøre!
sb - 2009-07-17 18:05:06 musakka er turkisk rat navnet komer fra turkiet og den rigtige musakka findes i de turkiske køken bøger se og lad vere med at lave om på den oprindelige opskrif fordi som yens-fra 2008 smager ikke af noget mvh.sb
sofie - 2008-11-26 16:07:08 god nok opskrift, men den bliver lidt kedelig efter et par mundfulde.
Jens - 2008-01-16 15:53:36 Simpelthen ikke i orden. Kedelig og uinspirerende opskrift. Jeg kan ikke forstå den holdning til mad - Ja, den lever op til moderne idealer om at være nem og hurtig at tilberede. Men den har ingen dybde i smag, ingen sammenhæng i konsistens - og i det hele taget intet til fælles med en autentisk moussaka!!! Hjernedødt!
Birgit - 2007-11-26 15:50:47 Youghurt/æg blanding er helt i top. Kan med fordel tilsættes 1 kop rasp + 1 kop revet mild ost.
Rikke - 0000-00-00 00:00:00 I stedet for yoghurt/æg-blandingen kan bruges bechamelsauce
|