Musakka
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 129203 gange,
og udskrevet 3428 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (43 stemmer) |
|
Kommentarer dagdriver - 2018-03-17 10:32:13 helt skævt, besynderlig opskrift på Mousakka Camilla - 2011-11-08 14:55:41 mousakka er en slags national-ret i grækenland og har absolut intet med tyrkiet at gøre! sb - 2009-07-17 18:05:06 musakka er turkisk rat navnet komer fra turkiet og den rigtige musakka findes i de turkiske køken bøger se og lad vere med at lave om på den oprindelige opskrif fordi som yens-fra 2008 smager ikke af noget mvh.sb sofie - 2008-11-26 16:07:08 god nok opskrift, men den bliver lidt kedelig efter et par mundfulde. Jens - 2008-01-16 15:53:36 Simpelthen ikke i orden. Kedelig og uinspirerende opskrift. Jeg kan ikke forstå den holdning til mad - Ja, den lever op til moderne idealer om at være nem og hurtig at tilberede. Men den har ingen dybde i smag, ingen sammenhæng i konsistens - og i det hele taget intet til fælles med en autentisk moussaka!!! Hjernedødt! Birgit - 2007-11-26 15:50:47 Youghurt/æg blanding er helt i top. Kan med fordel tilsættes 1 kop rasp + 1 kop revet mild ost. Rikke - 2005-01-01 01:01:01 I stedet for yoghurt/æg-blandingen kan bruges bechamelsauce |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne