Nutellais

Nutellais, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:

Nutellais, billede 4 Nutellais, billede 1 Nutellais, billede 2 Nutellais, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
6 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
90 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
200 gram Nutella 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 alm. glas vejer 350 gram
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
50 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
30 gram Hasselnøddeflager
   
Opskrift:
Æg og sukker piskes hvidt, Nutella tilsættes og piskes i æggeblommerne.

Chokoladen hakkes groft og piskefløden piskes til flødeskum.

Flødeskum, hakket chokolade og hasselnøddeflager vendes i.

Kommes i en fryseegnet skål eller beholder og fryses mindst 6 timer, gerne natten over eller længere.


karakterer:
Opskriften er vist 16573 gange,
og udskrevet 258 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 16329 (3888 kcal)
KJ pr. Pers. 4082 (972 kcal)
Vægt ialt 960 gram
Vægt pr. Pers. 240 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1701 KJ (405 kcal)
Protein 4.6 gram
Fedt 31.4 gram
Kulhydrat 27.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu