Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Nøddeis med melon

Nøddeis med melon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
75 g.hasselnøddekerner
125 g.sukker
0.5 tsk.bagepulver
1 æg
2 æggeblommer
1 dl.mælk
1 galiamelon eller honningmelon
1 spsk.flydende honning
2.5 dl.piskefløde
 


Opskrift:

Skyl og tør nøddekernerne og hak dem mellemfint. Smelt 1 dl sukker i en pande og rør hakkede nødder blandet med bagepulver i. Hæld nøddemassen på bagepapir eller en bageplade, afkøl den helt og knus massen med kagerulle eller knæk den i småstykker med fingrene.

Pisk æggene med ½ dl sukker. Mos et stykke skrællet melon uden kerner med håndblender eller gnid det gennem en sigte til der er ca. 1 dl. Bland melonmos, mælk og honning i en kasserolle, kog op og hæld ca. det halve i æggene, rør godt og hæld det hele tilbage i kasserollen. Pisk over jævn, ikke for stærk varme til cremen er jævn, men lad den ikke koge kraftigt. Stil den til afkøling.

Pisk fløden stiv og vend den i cremen sammen med de fleste nødder. Frys cremen 4-5 timer og rør den igennem flere gange mens den er halvfrossen. Skær resten af melonen i snitter. Tag isen op i kugler med isske og læg dem i en kold skål med melonsnitterne. Drys isen med resten af nødderne.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7296 gange,
og udskrevet 80 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu