Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Oksekødspate

Oksekødspate, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

PålægRet : Pålæg - Pate

Hovedingrediens : Oksekød - Okseskank

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.okseskank (Occo bucco)
2 tsk.olivenolie
1.5 dl.rødvin
1 fedfintsnittet hvidløg
1 tsk.tørret merian
1 laurbærblad
225 g.fedtfattig fromage frais
1 tsk.blandede peberkorn knust
 Frisk krydderurt til pynt
 


Opskrift:

Okseskanken gøres fri fra ben,fedt og brusk og sener og skæres i i store terninger. Opvarm olien i en gryde og brun kødet på alle sider ved høj varme.Tag kødet op med en hulske og kom det i et ildfast fad med låg. Rør vin, hvidløg, merian og laurbærblad sammen med kødet ,læg tætsluttende låg på og bag kødet i forvarmet ovn i 1 time og 45 minutter på 160 gr , til kødet er så mørt at det kan skæres med en ske, rør undervejs. Læg kødet over i et andet fad og smid laurbærbladet væk,lad kødet og væden og de resterende krydderier køle af og stil derefter blandingen i køleskabet i mindst 2 timer. Blend kødet og saften til en jævn blanding eller hak kødet fint 2 gange i en kødhakker. Rør fromage frais i blandingen og blend igen i ca 1 minut. stilles på køl i 1 time. Serveres pyntet med knuste peberkorn og friske krydderurter på toppen og med et godt brød og evt. rødbeder eller syltede chillier til.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 17035 gange,
og udskrevet 248 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

martin  -  2013-12-09 19:34:06
Det smager da forfærdelig, spild af tid. Måske er det bedere med noget hakket kød af en slags.